open-dag-opvolgpagina-e-brochure-aanvragen2volgpagina-inschrijfformulier2
China-trip 2016 (Beijing-Ganzhou-Wuhan-Shanghai)

Ook dit jaar hebben de (Hbo en Mbo) studenten van EuroPort Business School weer deelgenomen aan een studiereis naar China. Naast de traditionele bezoekjes aan de Chinese muur, de verboden stad en het zomerpaleis in Beijing, maakte de bezichtigen bij de diverse bedrijven (o.a. Analog,  Aonmed, Baidoo, Festo), grote indruk op de studenten. 

Dit jaar waren de studenten speciaal uitgenodigd door een Chinese Universiteit in Wuhan, die voor de studenten een speciaal programma hadden gemaakt. Uiteraard werd de inwendige mens niet vergeten , waardoor de studenten op een leuke manier kennis hebben gemaakt van de traditionele Chinese keuken.  De trip was loodzwaar vanwege de Wuhan uitnodiging, maar daardoor nog interessanter. In dezelfde tijd (twee weken) moest een extra plaats bezocht worden hetgeen een extra reis betekende van ruim 1.000  kilometers.

Al met al een zeer leerzame en leuke trip, die we ook het komende schooljaar weer gaan organiseren. Ook studenten van andere scholen kunnen zich speciaal voor deze China-trip inschrijven. Het aanmeldingsformulier is vanaf 15 september 2016 te downloaden.

Mis deze kans niet!

Rogier Hurenkamp & Martin Greefhorst

International office