open-dag-opvolgpagina-e-brochure-aanvragen2volgpagina-inschrijfformulier2

Studiereizen

Introductiereis
In de eerste week van het jaar gaan we op (buitenlandse) introductiereis. Doel van deze reis is niet alleen je medestudenten en klasgenoten, maar ook JEZELF beter te leren kennen. Tijdens de introductiereis vormen de elementen Education, Pleasure, Business en Sight-seeing (EPBS) een belangrijke leidraad voor het programma. Naast de nodige inspannende zijn er ook gezellige en ontspannende onderdelen in het programma opgenomen.

Taal-/studiereis Spanje
Aan het einde van het eerste jaar staat de taal-/studiereis naar Spanje gepland. Deze reis is verplicht voor studenten die Spaans als tweede moderne vreemde taal volgen. Tijdens deze reis van een week volgen we lessen aan ons partnerinstituut Nazaret Zentroa in San Sebastian. San Sebastian is een van de mooiste en meest bezochte steden van Spanje. Naast geweldige stranden en veel natuur vind je hier ook heerlijke winkelstraten en geweldige restaurantjes. Een belangrijk element van de reis vormt daarnaast de uitwisseling met studenten van deze school. Ook bezoeken we een aantal internationaal opererende Spaanse bedrijven. Uiteraard blijft er ook nog voldoende tijd over om de stranden en het nachtleven van San Sebastian te verkennen.

China trip
 Studenten EPBS op de Chinese Muur!De laatste twee blokken van het jaar (20 weken) staan gereserveerd voor de buitenlandse reis en de praktijkstage. Tijdens de buitenlandse reis worden diverse bedrijven bezocht die voor jouw studierichting interessant zijn. Naast het bezoeken van allerlei culturele zaken, krijgen we les in cultuur door docenten in het land waar we verblijven. Op die manier worden vele gewoonten en gebruiken ‘’opeens’’ duidelijk. Ook voor het collegejaar 2013-2014 staat een reis van ongeveer twee weken naar China gepland. De goede contacten in China als ook de indrukwekkende economische en culturele ontwikkelingen, maakten ook dit jaar de reis weer tot een geweldige ervaring die je niet mag missen. Wil je een indruk krijgen van wat we het afgelopen jaar in China hebben bezocht en gedaan, werp dan een blik op de foto’s die op de site geplaatst staan. De foto’s geven slechts een impressie, door er aan deel te nemen gaat er een wereld voor je open.