open-dag-opvolgpagina-e-brochure-aanvragen2volgpagina-inschrijfformulier2

Mbo Digitale Streaming Kelner(-in)

Mbo Digitale streaming kelner/kelnerin

Een digitaal pop-up restaurant in de geborgenheid van de eigen huiskamer is de trend!

‘Thuis eten’ is de norm en de verwachting is dat het nog een langere tijd moeilijk blijft om zakelijke events voor grote groepen te organiseren.

Daarnaast blijft de behoefte om voor gemak te gaan: kwalitatief hoge gerechten te eten maar hiervoor niet zelf talloze uren aan voorbereidingen in de keuken te staan als ‘amateur-kok’.

Jouw rol al kelner/kelnerin in een dergelijke setting is heel anders dan in een traditionele restaurant setting. Van bediening verschuift jouw rol meer naar adviseur, entertainer maar vooral regisseur: “Jij als echte vakman/vrouw begeleidt en ontzorgd de gasten tijdens de dinerbeleving.” Een belangrijk element hierbij is inlevingsvermogen. De gast thuis gedraagt zich toch anders dan in een restaurant.

Doel en inhoud
In deze opleiding leer je de bediening in een digitaal pop-up restaurant professioneel uit te voeren, met alle relevante facetten zodat de gasten een dinerbeleving ervaren.

Wat leer je?
• Basis digitale vaardigheden
• Hoe verschilt de digitale gast van de normale gast
• Onthaal en omgaan met gasten
• Interactie met gasten
• De gasten adviseren bij dranken en gerechten
• Productkennis (gerechten en dranken)
• Gesprek aangaan met moeilijke gasten
• Opstellen en aanpassen van (delen van) het script.
• AVG en digitale etiquette
• Digitale gastvrijheid
• Your guests aren’t in it to be engaged: They’re looking to be entertained.”
• Praktijk digitale kelner/kelnerin (dag 2)

Aanvangsdatum, projectperiode, studieduur en studiebelasting
De studieduur van deze opleiding bedraagt 2 maanden verdeelt over 4 dagdelen, een intakegesprek en een praktijkexamen. De studiebelasting van deze opleiding/training bedraagt 32 sbu.

Studierichting en niveau
Deze opleiding wordt verzorgd op MBO-niveau. Er gelden geen speciale vooropleidingseisen.

Vormen van persoonlijke begeleiding en ondersteuning
Voorafgaand aan deze training vindt een persoonlijke intake plaats. Hierbij worden je persoonlijke leerdoelen in kaart gebracht.

De opleiding/training wordt zowel klassikaal als in een virtual classroom aangeboden. Je kunt dus tijdens de les direct vragen stellen aan de docenten en/of trainers, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten.

De oefeningen en praktische opdrachten worden op individueel niveau scherp geanalyseerd. In een veilige omgeving is de feedback grensverleggend. Ook de deelnemers geven elkaar feedback. Het interactieve, uitdagende karakter en het gebruik van de praktijkgerichte opdrachten maken deze opleiding/training voor u leerzaam en waardevol.

De docent/trainer geeft feedback op en beoordeeld de praktijkopdrachten.

De opleiding/training wordt afgesloten met een praktijkexamen.

Resultaten voor de deelnemer
Na afloop van de opleiding/training ben je in staat om “de bediening” in een digitaal pop-up restaurant professioneel uit te voeren, met alle relevante facetten zodat de gasten een dinerbeleving ervaren.

Toetsmomenten
De opleiding/training wordt afgesloten met een praktijkexamen.

Bewijs van afronding
Na succesvolle afronding van de training/opleiding ontvang je het Mbo-certificaat digitale kelner(in).